25-05-14

Verkiezingen Vlaams Parlement 25 mei

Vandaag herschikken we de politieke kaarten voor de komende 5 jaar.

Het is tijd om opnieuw vooruit te gaan, tijd om de crisis achter ons te laten. De fundamenten voor herstel zijn gelegd en de zesde staatshervorming is ingezet. Nu het vertrouwen terugkeert, moeten we naar de toekomst van West-Vlaanderen kijken, om ambitie te tonen, uitdagende jobs te creëren en te kiezen voor groei! 

West-Vlaanderen

West-Vlaanderen kampt met een aantal specifieke problemen die jammer genoeg al te dikwijls ontsnappen aan de aandacht van 'Brussel'. Denk maar aan het tekort aan ruimte om te ondernemen. Veel West-Vlaamse ondernemers vinden geen geschikte locatie meer waardoor ze noodgedwongen uitwijken naar andere regio’s of zelfs het buitenland. Ook de mobiliteit in West-Vlaanderen wordt een steeds groter probleem, waarbij een aantal pijnpunten en 'missing links',  waaronder de doortrekking van de A19, dringend moeten worden aangepakt.

Goesting in de toekomst

Samen met Open Vld wil ik werk maken van de toekomst van West-Vlaanderen. Omdat wij geloven dat die toekomst positief is als we er met z'n allen onze schouders onder zetten. Open Vld wil de dynamische krachten in onze samenleving de vrije loop laten zodat ze welvaart en welzijn creëren die iedereen ten goede komt. Wij willen vooruit en laten daarbij niemand achter. Dat is wat een positief toekomstproject kenmerkt.

meer info: www.emmily.be

17-05-14

Feesten met de burgemeester (vroeger: Q's tuinfeest)

In voorbereiding van onze eigen campagne party gaan we vanavond opwarmen in Kortrijk. In een schitterend kader (overdekte Groothandelsmarkt, Bedrijvenpark Kortrijk Noord, Vier Linden 1, Heule) zorgt Vincent Van Quickenborne voor een topprogramma:
 
  • 21u30-23u30 Maddis
  • 23u30-00u30 Dj Michiel Cnudde
  • 00u30-01u00 Verrassing
  • 01u-02u15 Les Truttes (met nieuwe show): bekijk hun ambianceoptreden op http://youtu.be/qc6ggYxD_F
  • 02u15-03u15 Sven Ornelis
  • 03u15-04u30 Maddis

Tickets online te verkrijgen in voorverkoop aan 5 euro via TicketGang. Aan de deur betaalt u de avond zelf 10 euro.

Q's tuinfeest; feesten met de burgemeester