27-11-10

Wim Aerts nieuwe voorzitter Jong Vld

wim_aerts.jpgWim Aerts werd vandaag verkozen tot nieuwe voorzitter van Jong Vld. Hij haalde het van Ella De Neve nipt met 51% van de stemmen.

Wim Aerts was de afgelopen 2 jaar politiek secretaris van Jong VLD en was daarvoor actief als voorzitter van het LVSV Gent. Wim is 27 jaar oud en werkzaam als advocaat in Brussel. Hij haalde het van Ella De Neve, 29 jaar en schepen in Merchtem.

Nieuwe voorzitter Wim Aerts: “Ik ben zeer vereerd met het vertrouwen dat de Jong VLD-leden me gegeven hebben. Jong VLD moet er staan om kritisch en onafhankelijk onze partij meer de consequent liberale richting uit te duwen en oppositie te voeren tegen de antiliberale krachten in de politiek en onze maatschappij.”

Maar de nieuwe voorzitter wil ook werk maken van de vereniging zelf. Wim Aerts: “Jong VLD moet haar afdelingen meer ondersteunen bij hun activiteiten en acties, en samenwerking en informatieuitwisseling binnen de ganse vereniging aanmoedigen. Samen werken aan een sterker Jong VLD en een wervend jongliberaal project is de opdracht.”

Meer info: Wim Aerts, Voorzitter – GSM: 0496/415729 – e-mail adres: wim.aerts@jongvld.be

De commentaren zijn gesloten.